Nem olyan régen érkeztünk haza az éjféli miséről. Tudom hogy igaziból nem éjféli mise mert nem éjfélkor kezdődött, de nálunk több mint 20 km-es körzetben amelyben 6-7 db falu van ezeknek a községeknek a templomában misézni kell egy papnak! És ezt a 6 vagy 7 falut ÖSSZESEN! 2 DARAB! pap ˝járja˝ hogy a falu népe imátkozhasson Istennek. Tehát ezért nem éjfélkor van nálunk a mise. Sajnos fényképet nem tudtam készíteni a emplom belsejéről, de talán holnap talán csinálok képet. Ha tudok csinálni azért elnézést kérek. Hozzánk is megérkezett a Jézuska! 4x 2liter Coca Colát hozott, aminek az egész család örült! És már az első palack cola el is fogyott. Erről sikerült képet készíteni. Íme:

  Szeretnék mégegyszer minden kedves Olvasónak nagyon-nagyon Boldog Békés Karácsonyt kívánni! Nagyon köszönöm hogy olvassátok a blogot.

Szerző: wxwx

1 komment

Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuri-net.blog.hu/api/trackback/id/tr61621619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matakati (törölt) 2009.12.25. 14:24:04

Mikor már alig várod egy hónapi koránkelés után hogy eljöjjön a Krisztus a Kisjézus közénk, és olyan álmos vagy a mise alatt hogy lecsúszik a fejed a kezedről ,na ez sok már de ott voltam én is azért.
süti beállítások módosítása