Újra Bumeráng!

2009.12.22. 16:15

A mai Blikk címlapján olvashattátok hogy a Bumeráng (reggeli rádiós műsor) mely a Sláger Rádión volt hallható most újra megszólal a NeoFM-en Január 1-től.

A Blikk weboldalán ez olvasható a témáról:

Már biztos, hogy újra szól a Bumeráng január 18 -tól, méghozzá a megszokott nevén és frekvenciáján, a Neo FM-en.

- Bocsival ketten birtokoljuk a névhasználat jogát! A Sláger Rádió tulajdonosa lemondott javunkra 25 százalékos részéről. Mostantól kizárólag a miénk a doménnév és az új, ördögszarvas logó is - újságolta Lajos. - Kaptunk egy levelet, amelyben a Sláger Rádió vezetősége megköszönte, hogy kiálltunk mellettük, és abban tudatták velünk ezt a jó hírt is - vette át a szót Bochkor Gábor. Persze az adás akkor startol 18-án, ha addigra elkészül a stúdió! - fűzte hozzá óvatosan.

Bochkor Gábor és Boros Lajos januártól ismét a megszokott módon, az éter hullámain keresztül ébreszti a hallgatókat
Bochkor Gábor és Boros Lajos januártól ismét a megszokott módon, az éter hullámain keresztül ébreszti a hallgatókat

- Mindenben megegyeztünk, kész a szer­ződés, még idén aláírjuk, már csak az ügyvédek nézik átmagyarázta Boros Lajos, aki korábban azt nyilatkozta lapunknak: minden rádió hallgatottságát a reggeli műsor határozza meg, ezért az sem mindegy, hogy műsoruk előtt és után mi hangzik majd el ott, ahol lehorgonyoznak. - A szerződésünkben kikötöttük, hogy egyetlen szó direkt politika sem hangozhat el a Bumerángban - árulta el Boros Lajos, aki azt is bevallotta, hogy megkapják korábban megszokott fizetésüket, de elutasítottak egy anyagilag sokkal kedvezőbb ajánlatot. Információink szerint a Neónak havi 11 millióért adták a Bumerángot, igaz, ebben az összegben nemcsak a Boros-Bochkor páros, hanem a körülbelül 15 fős megszokott stábjukra eső költségek is benne vannak.

- Volt más lehetőség is, háromszor ennyi pénzért, de nem országos lefedettséggel. Vidéken élő hallgatóink miatt döntöttünk úgy, hogy a Neo ajánlatát fogadjuk el - magyarázta Boros Lajos a megállapodás okát, aki azt is elmondta: megjelenik egy könyv, amit a Sláger Rádió volt tulajdonosával közösen adnak ki. A Frekvenciaháború című kötetet a hallgatók több ezer leveléből válogatták össze.

Scherer Zsuzsa

Szerző: wxwx

1 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuri-net.blog.hu/api/trackback/id/tr251616075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2009.12.24. 02:19:41

Nem Január 1.,hanem Január 18tól,hogy rövid ideig mi lesz,azt még nem lehet tudni.
süti beállítások módosítása