Sziasztok!

Újra itt vagyok, és jönnek itt van újra kető kép mely a falu vasutállomásáról készült. Érdekesség kötődik ehez az Ipolytarnóc-Balassagyarmat vasútvonalhoz, mert ezt a szakaszt is meg akarták szüntetni. De a szlovákiai teherforgalom megmenti a vonalat, hiszen Losonc és Nagykürtös között szállítanak szenet, fát és még üzemanyagot is. És még azt akarom mondani ezzel kapcsolatban, hogy itt NAGY! a Szlovák-Magyar barátság!

Ne haragudjatok hogy így este rakom fel a képeket de egyész nap nem voltam itthon. És látom hogy vannak kommentek. Én nagyon örük neki. Olvassatok tovább!:-) Az a kérdésem hogy milyen témákat szerenétek a blogra? Mert akkor próbálok olyan szerzőket keresni aki arra az általatok megadott témára szakosodott. Tehát itt vannak a képek:

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuri-net.blog.hu/api/trackback/id/tr61614204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása