bizzyD-Kultúrpolitika

2009.12.26. 10:55

 Sziasztok!

Elősször is, kellemes ünnepeket kívanok nektek. Mint már p.anonimus is írta egy bejegyzéssel lejjebb, új szerző érkezik a blogra, ezzel eggyütt egy új sorozat is. Ez politikáról szól, kultúrált módon, a magyar múltról, és a jelenről. De most egy kicsit hagyjuk a munkát! Illetve ne hagyjuk, csak tereljük más irányba a szót.

Furcsának találom ezt a blogot, mert ahányon, amennyin csak jártam, mind egy szerzővel működött, de persze attól, hogy három szerző van, még színesebb a blog tartalma. Például p.anonimus nem hiszem hogy foglalkozna politikával, ahogy Zetyáról se, hogy a vidékről írna. Tehát ez az újdonság nem feltétlenül rossz dolog. Nem szeretném ellőni az összes témám, miről fogtok olvasni ezekben, a hetente egyszer-kétszer megjelenő bejegyzéssorozatban. Szeretnék sok dologról írni, persze, nem mind ér meg egy teljes bejegyzést. Megpróbálom politikai beállítotságomtól függetlenül értékelni a témákat. Sőt, ha minden jól megy, kaptok egy kis ízelítőt a nemzeti rockból.

Azt hiszem, lassan abba kéne hagynom ezt a bejegyzést, pedig még annyi minden van amiről írni tudnék. Természetesen nem fogok foggal-körömmel ragaszkodni a kultúrpolitikához. Mivel magam is írok novellákat, szeretnék a könyvkiadás jövőjéről írni, esetlegesen bűnügyekről. Az egytlen téma ami kimarad talán a bulvár sztorik. Nem szeretem a sztárpletykákat. Persze vannak emberek, akiknek az élete engem is érdekel, mivel példaképemnek tekintem őket. Ilyen ember, például Darren Shan. Ő, hála Istennek tartja magát, és nem ad ki magánéletéről túl sok adatot. Tehát ez a sorozat, sok olyan témát dolgozhat fel, amit szerzőtársaim leht, hogy kihagynának.

Nos, tehát adjon az Isten boldogságot nektek:

Tisztelettel: bizzyD

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuri-net.blog.hu/api/trackback/id/tr841623758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása