Nagyon jó dolgot tettem. És tényleg! Jobb adni mint kapni!...Mondjuk nem a pofonról van szó. Most nálunk is esik a hó. Melynek nagyon örülök. Eldöntöttük testvéremmel hogy az utcában mindenkinek eltakarítjuk a háza elől a havat. Majdnem sikerült mert a vége felé nyitva volt az egyik kapu és a kutya egy németjuhász volt. Ugatott mint a kemény gyerek. Szaladtam vissza hogy el ne kapjon. Ez a hótakarítás olyan karácsonyi ajándék amit az utcánkban élőknek adtunk.

Mindenkinek mondom! Nem fontos égig érő, drága karácsonyfát venni. A kicsi és olcsó fenyőfa is fenyőfa. A kiskarácsonyfa alatt is elfér az ajándék. Az ajándék pedig legyen olyan aminek nagyon alacsony ára van. Például egy finom karácsonyi vacsora. De van ennél is fontosabb. Nincs ára és nélküle az élet más lenne. Egy szép szó. Egy gyönyörű szó. A család!

Ui: Zetya üzente nekem hogy kérjek az ő nevében elnézést, mert egy kevés helysírási hibák        miatt. Kicsit izgult.

Szerző: wxwx

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuri-net.blog.hu/api/trackback/id/tr1001609754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása