bizzyD-Segítség!

2010.01.01. 22:19

 Sziasztok!

Sajnálom a szünetet, de valahogy nem szeretek ünnepek alatt is a melóval foglalkozni, tényleg sajnálom. Zetya11-ről nem tudom, miért nem írt, én egy novellát akartam feltenni, bár cseppet sem ünnepi hangulatút, de sajnos mire kijavítottam a hibákat bedöglött a gépem, és nagyon nem volt kedvem újra kezdeni. Persze holnap, maximum holnapután kész lesz. Ezúton is szeretném megkérdezni p.anonimus -tól, hogy áll-e még az, hogy marad a blogon szerkesztőként. 

Valamint egy "hírt" is szeretnék belinkelni. Nos, mindenkinek egyed véleménye van a Magyar Gárdáról, és ez mostanában kényes téma. Viszont egy család szorult helyzetben vaan, és segítséget vár. Azt hiszem, annyit ér egy családnyi élet, hogy egy oldalnyi szöveget elolvassanak:

 

Portálunkhoz rendszeresen futnak be segítségkérő levelek, üzenetek. Nincs is ezen mit csodálni egy olyan országban, amelyikben most élünk. Ahol szinte hétről hétre egyre több magára hagyott embertársunk érzi úgy, hogy már csak a Mozgalomra számíthat, legyen szó ételosztásról, adománygyűjtéséről, balesetet szenvedett bajtársunkról, vagy akár egy állatmenhely támogatásáról.

Azonban az, amiről ezúttal hírt szeretnénk adni, még közelebbről érint minket, hiszen a megyénkben élő, általunk személyesen ismert gárdista bajtársainkról van szó. Úgy is fogalmazhatunk, egy gárdista családról.

A családfő lassan egy éve nem képes munkát vállalni egy szerencsétlen baleset miatt, pedig előtte több mint harminc évet dolgozott végig a Magyar Postánál. A két nagyobbik fiú közül csak az egyiknek van munkája, a másik már semmilyen ellátásra nem jogosult. (Mindketten a Gárda aktív tagjai.) Öccsük születésétől fogva Down- és Little-kórban szenved, édesanyjuk az ő jogán részesül egy minimális ápolási díjban. Édesanyjuk nem mellesleg a Gárda aktív pártoló tagja, az avatandó állományhoz tartozik.

A jelzáloghitelük tavaly bedőlt, azóta a házuk végrehajtás alatt áll, egyetlen szerencséjük, hogy eddig még nem akadt rá vevő, de ennek lehetősége folyamatosan ott lebeg a fejük felett. Meglehet, hogy a harmadik árverezési kísérlet után egyszerűen kipakolják őket a szabad ég alá. A gázt már kikapcsolták náluk, és félő, hogy az áramszolgáltatásból is hamarosan kizárják őket.

Arra kérjük Olvasóinkat, aki bármilyen segítséggel tud lenni e nehéz helyzetben lévő család felé, hívja Kiss Gyulánét a (30) 856-7417-es telefonszámon, adományaikat pedig a Szebb Magyar Jövőért Kulturális és Hagyományőrző Alapítvány számlaszámára várjuk:
Polgári Takarékszövetkezet
61200261 - 11056108

A közlemény rovatba feltétlenül kérjük feltüntetni: "Utolsó remény"

Minden segítséget köszönünk, a gárdista család nevében is!

------------------------

Nos ez lenne az, ezt a bejegyzést, a Gárda honlapján(magyargarda.hu) is elérhetik.

 Nem szeretném pazarolni a szót. Tervbe vettem egy-két új rovatot, de ahhoz mindenképpen kommentek kellenek. Jelezzenek, ha igény van rá. Megírok egy könyv-ismertetőt, valamint egy rádió-ismertetőt.

Aggyon az Isten.

Boldog új évet mindenkinek, sziasztok

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuri-net.blog.hu/api/trackback/id/tr721638210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása