Új szerző: Zetya

2009.12.19. 16:58

 Szevasztok!

Örremmel szeretném bejelenteni, hogy hamarosan új szerzővel bővül a blog. Ennek a serzőnek lesz egy bejegyzéssorozata ˝Zetyafon˝ néven. A szerző neve pedig...Zetya. Talán már ma este fent lesz a blogon az első bejegyzése. A bejegyzései új vagy régebbi mobiltelefonok bemutatásával foglalkozik majd. De lehet hogy más műszaki cikkeket is megjelenít a Gyurin. Ez már rajta múlik. Olvassátok őt nagy szeretettel. Ammyit árult nekem el Zetya, hogy az első bejegyzésében egy SAMSUNG mobiltelefont mutat be.

 

És még valami: A blogon olvastátok hogy képeket mutatok majd be egy gyönyörű faluról. A falu neve pedig: Ipolytarnóc. Talán ezzel nagyon sokat árultam el magamról.  

Szerző: wxwx

1 komment

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuri-net.blog.hu/api/trackback/id/tr281609352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eyre (törölt) · http://blog.hu/eyre 2009.12.21. 15:39:12

Szia nógrádi ,most szégyellem a hebehurgya viselkedésem azért ide bújtam és mondom nem figyeltem hogy egy veboldalt mondtál ,nem a Gmélt. Hóhó.
süti beállítások módosítása